Morsø S80-90

 

Vacker kamin med plattskärmseffekt

 


Det är inbyggd, den är enorm och liknar främst en exklusiv platt-TV. Designnyheten S80 är en ny kamininsats som effektivt sprider värme och trevnad i hemmet.
Med sitt rektangulära formspråk i svart glas och en storlek som slår alla andra inbyggda kamininsatser, kommer Morsø S80 utan tvekan att bli en populär nyhet för landets alla villaägare. Gångjärnen är diskret dolda i kaminens design, medan en stor och sotfri glasdörr ger en vacker och ostörd insyn i lågorna. Kaminen ser ut som ett exklusivt och ultramodernt konstverk som sätter väggen lågor och ger inredningen stil.

 

Morsø kaminer med toppfunktioner

 


Även om den nya stålkaminen är snygg och platt på väggen, har man inte kompromissat med den välkända Morsø-kvaliteten. S80 är svanmärkt och fungerar med den senaste förbränningstekniken. Det innebär till exempel att kaminen tillför luft i förbränningskammaren och all gaser bränns.

Den slutna eldstaden rymmer extra stora vedträn, medan ett elegant handtag i rostfritt stål ger ett bra grepp på dörren. Handtaget är ett så kallat ”kallt grepp”, som säkerställer att man inte bränner fingrarna när kaminen ska fyllas med nya vedträn.

Fakta

Vikt:
120 kg
Bredd:
866 mm
Djup:
532 mm
Höjd:
571 mm
Effekt:
5-9 kW
Verkningsgrad:
76 %
Tillverkare:
Morsø