Morsø 8148

Med piedestal kaminen Morsø 8148 får familjen perfekt insyn över de dansande lågorna bakom det välvda glaset.


Rena linjer och praktiska detaljer

Morsø 8148 är tillverkad med en stilren och enkel design. Kombinationen av mjuka hörn och enkla detaljer ger kaminen ett lätt och tidlöst uttryck, så det går att njuta av dess former under många år.

Kaminernas sidoplattor, toppramar och topplatta har en elegant skugglist som ger kaminen ett exklusivt utseende. De rena linjerna märks också i kaminens gångjärn som är integrerade och dolda.


Solid värme

Nya Morsø 8148 kan hålla och fördela värmen upp till 120 m2. Kaminerna är tillverkade i en mycket hög gjutjärnskvalitet som har fantastisk hållfasthet och som ser till att kaminen inte slår sig eller blir otät. Det starka materialet är särskilt lämpligt för värmeavgivning eftersom det håller värmen längre och avger en jämn och behaglig värme.


Lätt att använda

Morsø förenar form och funktion i en design som gör kaminen enkel och logisk att använda. Handtaget i rostfritt stål kan tas av – det är en praktisk detalj som gör att du alltid har ett svalt handtag när du ska öppna kaminen. Kaminens luftintag, och därmed dess förbränning och värme, styrs med ett enkelt och diskret handtag.

Fakta

Vikt:
184 kg
Bredd:
530 mm
Djup:
450 mm
Höjd:
1119 mm
Effekt:
3-8 kW
Verkningsgrad:
81 %
Tillverkare:
Morsø